Tarieven rijschool De Frosk

In onderstaande tabel vind je onze tarieven. Theoriemateriaal voor je theorie-examen stellen wij gratis in bruikleen ter beschikking.

Product of dienst   Ons tarief
Losse rijles schakel of automaat (60 minuten) €  39,00
Regulier rijlessenpakket (30 lessen, incl. CBR praktijkexamen)* €  1315,00
Compact opleiding met slaaggarantie   a.d.h.v. toets
Praktijkexamen CBR €  189,00
Tussentijdse toets CBR (optioneel, niet verplicht) €  160,00
Gezondheidsverklaring (voormalig Eigen Verklaring), moet je nu zelf indienen    
Theorieles individueel €   12,00
Theorie-examen CBR klassikaal €   31,25
Theorie-examen CBR individueel €   87,45


* Bij het regulier rijlessenpakket is het aantal te volgen rijlessen uiteraard volledig aan te passen naar jouw wensen en capaciteiten. Wil je meer of minder lessen, dan wordt het tarief aangepast. Wij hanteren een flexibele en transparante werkwijze.

Heb je vragen over onze tarieven of wil je graag een afspraak maken voor een proefles? Vul ons contactformulier in of bel naar 058-2884959.

 


Gratis ROSO training bij

Rijschool Leeuwarden ‘De Frosk’

Bij de afname van één van onze rijles-pakketten krijg je een gratis ROSO training. ROSO staat voor Rijden Onder Specifieke Omstandigheden. De cursus leert je hoe om te gaan in specifieke, gevaarlijke verkeerssituaties en zorgt ervoor dat jij nóg zekerder achter je stuur stapt. Een onderdeel van de ROSO training is een slipcursus van één uur waarbij jouw vaste rij-instructuur van De Frosk je begeleidt. Het is een bijzondere en unieke ervaring waar je veel profijt van zult hebben.

Meer over ons →