058-2884959 / 058-2160183

Onze rijschool

Rij-instructrices

Rijschool De Frosk is al sinds 1978 actief op het gebied van lesrijden in Leeuwarden. Onze rij-instructrices zijn Annelies Dijkstra en Thilda de Haan; moeder en dochter. In alle jaren dat wij nu actief zijn als rijschool in Leeuwarden hebben wij al vele mooie momenten mee mogen maken.

Het mooiste is natuurlijk het moment van slagen. Hoewel we dit al vele malen hebben mogen meemaken, krijgen we nog steeds iedere keer een kick zodra één van onze cursisten slaagt. We hebben cursisten in alle leeftijdscategorieën. Van de zogenaamde "earlybirds" die al direct starten met lesrijden vanaf 16,5 jaar, tot een dame van 76 jaar die haar rijbewijs wil halen zodat ze met haar twee honden naar De Groene Ster in Leeuwarden kan rijden. Ja, je leest het goed. Deze mevrouw heeft haar rijbewijs gehaald op 76-jarige leeftijd.

Zo zie je maar weer dat je nooit te oud bent om te leren. Oók niet om te leren autorijden!

Lesauto's

Bij Rijschool De Frosk heb je de keuze uit twee Ford Focus' en een Ford Fiesta (automaat). De auto's rijden zeer prettig en zijn goed wendbaar zodat jij het lesrijden en de bijzondere manoeuvres snel onder de knie krijgt.

Proefles?

Wil je een proefles aanvragen in één van onze lesauto's? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 058-2884959, dan plannen we jouw eerste rijles zo snel mogelijk in.