Rijlessen in Leeuwarden

Praktijk

Het is zover, jij gaat leren autorijden. Of je nu - voor je gevoel - éindelijk de leeftijd hebt bereikt waarop je mag autorijden, éindelijk het geld bij elkaar hebt gespaard of éindelijk de moed bij elkaar hebt geraapt; de eerste stap is gezet. Je wilt starten met het volgen van rijlessen en wij helpen je hier graag bij. Met ruim 35 jaar ervaring is Rijschool De Frosk een begrip in Leeuwarden en omstreken. Ben jij op zoek naar een betrouwbare rijschool die jou op jouw tempo begeleidt naar je rijbewijs? Dan ben je bij de rij-instructeurs van De Frosk aan het juiste adres.

Rijlessen volgen

Bij Rijschool De Frosk heb je de keuze om de volgende manier rijlessen te volgen:

Kennismaken met onze rij-instructeurs?

Bij de keuze voor een rijschool is het belangrijk dat je een klik hebt met je rij-instructeur. Op onze pagina "onze rij-instructeurs" vind je meer informatie over onze instructeurs, maar kom ook gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking of plan een proefles. Vertrouwen is een belangrijke basis bij het lesrijden en dat vertrouwen geven wij jou graag.


Gratis ROSO training bij

Rijschool Leeuwarden ‘De Frosk’

Bij de afname van één van onze rijles-pakketten krijg je een gratis ROSO training. ROSO staat voor Rijden Onder Specifieke Omstandigheden. De cursus leert je hoe om te gaan in specifieke, gevaarlijke verkeerssituaties en zorgt ervoor dat jij nóg zekerder achter je stuur stapt. Een onderdeel van de ROSO training is een slipcursus van één uur waarbij jouw vaste rij-instructuur van De Frosk je begeleidt. Het is een bijzondere en unieke ervaring waar je veel profijt van zult hebben.

Meer over ons →