058-2884959 / 058-2160183     Contact
Onze rijschool

Onze rij-instructeurs

Rijschool De Frosk is al sinds 1978 actief op het gebied van lesrijden in Leeuwarden. Onze rij-instructeurs zijn Annelies Dijkstra en Thilda de Haan, moeder en dochter. In alle jaren dat wij nu actief zijn als rijschool in Leeuwarden hebben wij al vele mooie momenten mee mogen maken. Het mooiste is natuurlijk het moment van slagen. Hoewel we dit al vele malen hebben mogen meemaken, krijgen we nog steeds iedere keer een kick zodra één van onze cursisten slaagt. We hebben cursisten in alle leeftijdscategorieën. Van de zogenaamde "earlybirds" die al direct starten met lesrijden vanaf 16,5 jaar, tot een dame van 76 jaar die haar rijbewijs wil halen zodat ze met haar twee honden naar De Groene Ster in Leeuwarden kan rijden. Ja, je leest het goed. Deze mevrouw heeft haar rijbewijs gehaald op 76-jarige leeftijd. Zo zie je maar weer dat je nooit te oud bent om te leren. Oók niet om te leren autorijden!

Proefles aanvragen?

Of je nu kiest voor de intensieve spoedcursus of dat je rustig de tijd wilt nemen voor je rijlessen, het is belangrijk dat je kiest voor een rij-instructeur waar jij je bij op je gemak voelt. Daarom bieden wij je graag een proefles aan zodat we kunnen kennismaken en jij kunt beoordelen of onze manier van lesgeven bij jou past. Bij ons rijd je altijd met een vaste instructeur. Vraag een rijles aan via ons contactformulier.


Gratis ROSO training bij

Rijschool Leeuwarden ‘De Frosk’

Bij de afname van één van onze rijles-pakketten krijg je een gratis ROSO training. ROSO staat voor Rijden Onder Specifieke Omstandigheden. De cursus leert je hoe om te gaan in specifieke, gevaarlijke verkeerssituaties en zorgt ervoor dat jij nóg zekerder achter je stuur stapt. Een onderdeel van de ROSO training is een slipcursus van één uur waarbij jouw vaste rij-instructuur van De Frosk je begeleidt. Het is een bijzondere en unieke ervaring waar je veel profijt van zult hebben.

Meer over ons →