058-2884959 / 058-2160183     Contact
Onze rijschool

Rijschool Leeuwarden

Rijschool De Frosk is al sinds 1978 actief met het geven van rijlessen in omgeving Leeuwarden. De rijschool is opgestart door Annelies Dijkstra en later heeft dochter Thilda de Haan zich als rij-instructeur bijgevoegd, een echt familiebedrijf dus. Juist daarom vinden wij een persoonlijke benadering zo belangrijk. Je volgt geen rijlessen bij een grote, onpersoonlijke rijschool, maar bij Annelies en Thilda. Het klinkt wellicht een tikkeltje cliché, maar bij ons ben je geen nummer. We kennen onze cursisten niet alleen bij naam, we weten alles wat belangrijk is om het lesrijden zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Onze focus ligt op vertrouwen en motivatie. Wij helpen jou op weg naar je rijbewijs zodat jij vol zelfvertrouwen veilig de weg op kunt.

Vraag een proefles aan

Wil je een proefles aanvragen bij onze rijschool in Leeuwarden? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 058-2884959, dan plannen we jouw eerste rijles zo snel mogelijk in.


Gratis ROSO training bij

Rijschool Leeuwarden ‘De Frosk’

Bij de afname van één van onze rijles-pakketten krijg je een gratis ROSO training. ROSO staat voor Rijden Onder Specifieke Omstandigheden. De cursus leert je hoe om te gaan in specifieke, gevaarlijke verkeerssituaties en zorgt ervoor dat jij nóg zekerder achter je stuur stapt. Een onderdeel van de ROSO training is een slipcursus van één uur waarbij jouw vaste rij-instructuur van De Frosk je begeleidt. Het is een bijzondere en unieke ervaring waar je veel profijt van zult hebben.

Meer over ons →